مروری بر کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع غذایی

دسته بندي : فنی مهندس » صنایع غذایی
تحقیق مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی در حجم 71 صفحه و در قالب word , و قابل ویرایش و با ترتیب فصول زیر:
بخش اول: بسته بندی فعال
فصل اول :جاذب های اکسیژن
فصل دوم: سیستمهای اکسیژن اسکاونجرینگ
فصل سوم : سیستمهای ضدمیکروبی
فصل چهارم : سیستمهای شیمیایی
فصل پنجم : دیگر سیستم ها
بخش دوم : بسته بندی هوشمند
فصل اول:چشم انداز و جهت گیری
فصل دوم:نقش سوئد در چشم اندازهای جهت گیری جهانی بسته بندی

فهرست مطالب

بخش اول. 1

بسته بندی فعال فصل اول. 1

فصل اول. 2

جاذب‌های اکسیژن. 2

مقدمه. 2

1-1ـ1ـ ركونايزینگ : 3

1-1-2- آنتی اکسیدان‌ها : 3

فصل دوم. 5

سیستمهای اکسیژن اسکاونجرینگ... 5

1-2-1ـ دلیل منطقی برای اسكاونجرينگ اکسیژن درون بسته‌ها : 5

1-2-2- جاذب‌های اکسیژن : 6

1-2-3- اکسیژن اسکاونجرها  : 6

1-2-4- فساد غذا : 7

1-2-4-1- فساد میکروبیولوژیكال : 7

1-2-4-2- فساد آنزیمی: 9

1-2-4-3- فساد بیوشیمیایی : 9

1-2-4-3-1- اندازه‌های بدون شامل شدن  اکسیژن  : 10

1-2-4-3-2- بسته بندی تحت گاز بی اثری مثل نیتروژن: 10

1-2-5- ورود اکسیژن پس از بسته شدن: 13

1-2-6-  تاريخچه‌ي استفاده از جاذب‌هاي اکسیژن : 14

فصل سوم. 15

سیستمهای ضد ميكروبي : 15

1-3-1- معرفي ضد ميكروبي : 15

1-3-2- انيدريد به عنوان عامل‌هاي ضد باكتري : 19

1-3-3- باكتري‌ها : 20

1-3-4- پخش كردن اشعه راديواكتيو : 21

1-3-5- 1- فعاليت ضد باكتري يون‌هاي نقره : 21

1-3-5-2- فعاليت ضد باكتري نيترات نقره 23

1-3-6- زئوليت : 24

1-3-6-1- به كار بردن زئوليت نقره در مواد بسته‌بندي : 25

1-3-7- ارتباط بين فعاليت ضد باكتري و غذاها 30

1-3-8- مقايسه كردن نمك نقره میکروفریتم و ديگر مواد ضد باكتري : 32

1-3-9- میکروفری در مقابل ميكروارگانيسم تأثيرگذار مي‌باشد. 33

1-3-10- مثال‌هايي از توليدات زئوليت.. 34

فصل چهارم. 36

سیستمهای شیمیایی.. 36

1-4-1-. 36

1-4-2- واکنش پتاسیم پرمنگنات : 37

1-4-3- دیگر تصفیه کننده‌های اتیلن: 38

1-4-4- بسته‌هاي تصفیه کننده‌ اتیلن: 38

فصل پنجم. 40

ديگر سيستم‌ها 40

1-5-1- جاذب‌هاي كربن دي‌اكسيد. 40

1-5-2- منتشر كننده‌هاي كربن دي اكسيد / ژنراتورها 40

بخش دوم. 42

بسته بندی هوشمند. 42

فصل اول. 43

چشم انداز و جهت‌گيري 43

2-1-1- خلاصه اجرايي : 43

2-1-2- روشهای  شناسایي.. 46

2-1-3- ناحيه بسته بندي هوشمند : 47

2-1-3-1- خط توسعه : 49

2-1-3-2- پيشرفت اجتماع : 50

2-1-4- خط مشي فناوري : 54

فصل دوم. 62

نقش سوئددر چشم‌اندازهاي جهت‌گيري جهاني بسته‌بندي.. 62

2-2-1-نقش سوئدي‌ها در چشم‌اندازهاي جهت‌گيري جهاني بسته‌بندي.. 62

2-2-2- تحقيق دانشگاهي : 63

2-2-3- موسسه ها : 64

2-2-4- صنعت : 65

2-2-5- گرايشات تنظيمي : 65

منابع و ماخذ : 68





دسته بندی: فنی مهندس » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1161 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 71

حجم فایل:7,137 کیلوبایت

 قیمت: 22,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    تحقیق مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی در حجم 71 صفحه و در قالب word , و قابل ویرایش

  • محتوای فایل دانلودی:
    تحقیق مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی در حجم 71 صفحه و در قالب word , و قابل ویرایش

برچسب ها: فعال هوشمند