پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد

دسته بندي : فنی مهندس » صنایع غذایی
پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد در حجم 54 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست موضوعات زیر:

 فهرست مطالب

مقدمه  1
فصل اول: آنزیم شناسی 3
مبانی آنزیم شناسی  4
انتخاب آنزیم ها به منظور استفاده در مواد غذایی  11
کاربردهای غذایی  14
قوانین و مقررات استفاده از انزیم ها در مواد غذایی  14
چگونگی کار با آنزیم ها  16

فصل دوم : آنزیمها در آرد و نانوایی 18
نقش آنزیم ها در صنعت آرد  19
مقدار آنزیم های آرد  21
مهمترین آنزیم های موجود در آرد  21
آنزیم ها در صنعت نانوایی  22
استفاده از آنزیم ها در صنایع نانوایی  22
آنزیم های تجزیه کننده نشاسته  23
آزمون فالینگ نامبر برای تعیین میزان فعالیت آنزیمی آرد  34
پروتئینازها  36
پنتوزانازها 52
ملاحظات کلی   53
منابع  54


دسته بندی: فنی مهندس » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1683 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 54

حجم فایل:941 کیلوبایت

 قیمت: 6,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد در حجم 54 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

  • محتوای فایل دانلودی:
    پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد در حجم 54 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

برچسب ها: آرد