مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه

شیرین کننده استویا بهعلت کم کالری بودن و شیرینی معادل 200 تا 350 برابر شکر، جایگزین مناسبی در فرمولاسیون مواد غذایی محسوب میشود. این شیرینکننده دارای ریبودیوزیدهای مختلف بوده که از این میان نوعMاستخراج شده از آن دارای طعم شیرین با تلخی کم، و قابلیت مخلوط شدن زیاد، پایداری در شرایط خشک میباشد. استویا دارای ریبودیوزایدهای مختلف با خصوصیات شیمیایی متفاوتی میباشد که باعث تفاوت در میزان شیرینی آنشده است. علت این تفاوت گروه عاملی هر یک میباشد که در نهایت بر وزن مولکولی، شیرینی و سایر خصوصیات آن تاثیر گذاشته است. از مشکلات این شیرینکننده پس طعم تلخی است که در فرمولاسیون مواد غذایی ایجاد میکند.ریبودیوزایدMبهعلت داشتن ساختار شیمیایی خاص، دارای وزن مولکولی و شیرینی بیشتر و تلخی کمتر در مقایسه باسایر ریبودیوزایدهای استویا میباشد. حلالیت این ریبودیوزیدها در محلولهای آبی مشابه ریبودیوزیدهایA است، که علت کاربرد زیاد آن در نوشیدنی و غذاهای متنوع است.هدف از این مطالعه، مروری بر ویژگیها و عوامل موثر بر پایداری ریبودیوزیدMو اثر آن بر کاهش تلخی شیرین- کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی میباشد.

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 1093 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:186 کیلوبایت

 قیمت: 8,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل