بررسی مروری بر روش های تصفیه فاضلاب و صنایع نوشابه سازی

دسته بندي : فنی مهندس » صنایع غذایی
دانلود مقاله با موضوع بررسی مروری بر روش های تصفیه فاضلاب و صنایع نوشابه سازی:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده:
اختلاف آب وهوایی و سلیقه، نوشابه را به یکی از کالاهای پرمصرف تبدیل نموده و موجب شده است که این صنعت، روند رو به رشدی در سراسر جهان داشته باشد. اما مواد آلاینده در پساب کارخانه های نوشابهسازی باعث مشکلات زیست محیطی متعددی میشود که از نظر شاخصهای آلودگی مانند C.O.D، T.D.S و N.T.U تفاوت قابل ملاحظه ای با فاضلاب شهری دارد و نباید به سادگی در آن تخلیه شود. متاسفانه در ایران به آلودگی ناشی از پساب این صنعت توجه زیادی نمی شود . در این مقاله ضمن ارزیابی فرآیندهای حذف آلایندهها از پساب کارخانه نوشابه سازی و مراحل آن، به بررسی روشهای نوین در مقایسه با روشهای مرسوم مثل لجن فعال برای حذف آلاینده ها پرداخته شده است . سپس یکی از سیستمهای نوین، روش راکتورهای بیولوژیکی غشائی، مورد بررسی قرار گرفته است. تحقیقات نشان داده است که با استفاده از این روش راندمان حذف آلاینده های TOC، COD و BOD در این صنعت بالای ۹۰ درصد خواهد بود. در این پژوهش به مروری بر روشهای تصفیه فاضلاب صنایع نوشابه سازی پرداخته میشود و در برخی موارد مطالعه موردی آورده شده است و روشهای حاضر را با هم مقایسه میشوند. خواهیم دید که با روش های جذب سطحی با استفاده از ستون کربن فعال میتوان پساب مرحله بطری شویی را تصفیه کرد و به مصارف عمومی مانند فضای سبز و شستشوی سالن به چرخه مصرف برگردانده شود که از این راه تا %۴۰ در مصرف آب صرفه جویی می شود. نتایج نشان میدهند که راکتورهای غشایی بیولوژیکی میتوانند تا TOC % 94 و COD و تا BOD % 97 را کاهش دهند. روشهای بیولوژیکی اگرچه برای حذف آلودگی از پساب این صنعت بازده قابل قبولی را از خود نشان داده اند، اما پژوهشهای بیشتری در آینده در این زمینه جهت دستیابی به تکنولوژی پیشرفته تر و رسیدن به درصدهای پایین تر از شاخص های آلودگی مورد نیاز است.

این فقط چکیده ای از مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خرید نمایید
تمامی مقالات دارای عنوان ، نویسنده ، چکیده و منابع میباشد

دسته بندی: فنی مهندس » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1332 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:574 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل