دانلود طرح توجیهی تولید نودل

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نودل در 46 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:
تولید نودل
نام طرح: طرح توجیهی تولید نودل
میزان اشتغال زایی:24 نفر
جمع کل سرمایه گذاری جهت اجرای طرح:7238 میلیون ریال
----------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه طرح
در این طرح به بررسی تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

مقدمه
هدف از انجام اين بررسي , مطالعه و امكان سنجي احداث واحد توليد نودل است . در اين بررسي بازار فروش , واردات و صادرات , واحدهاي فعال و در دست احداث , منابع تأمين مواد اوليه و كليه ماشين آلات و ساير امكانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است .
طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود 7238 ميليون ريال و سرمايه درگردش مورد نياز برابر 689 ميليون ريال و كل هزينه هاي توليدي سالانه برابر 4667 ميليون ريال است . سرمايه گذاري طرح ظرف مدت سه سال برگشت مي يابد . ليكن برآوردهاي اقتصادي به شدت تابع قيمت مواد اوليه ميباشد و توانايي رقابت با شركتهاي ديگر نيز بسيار حائز اهميت است .
احداث واحد در تمام استان ها به علت جديد بودن محصول قابل توجيه ميباشد ولي هر چه نزديكتر به بازارهاي مصرف ( شهرهاي بزرگ ) باشد از مزيت بهتري برخوردار ميباشد

دلایل انتخاب طرح
اين كالا بدليل استفاده محصولات كشاورزي به عنوان مواد اوليه و در حقيقت ايجاد ارزش افزوده براي كالاهاي كشاورزي و ايجاد اشتغال مناسب براي كشورهايي كه داراي محصولات كشاورزي با قيمت و كيفيت مناسب بسيار مطلوب ميباشد .
به علت ماندگاري زياد و آماده شدن سريع آن كه نيازي به محل پخت ندارد و ارزش غذايي بالا ي نودل از آن ميتوان در شرايط بحران و در مناطق آسيب ديده از بلاياي طبيعي مورد استفاده قرار گيرد كه به اهميت اين غذا به عنوان يك وعده غذايي گرم در شرايط اضطراري و شرايط بحراني مي افزايد.
همچنين بدليل تغيير بافت سنتي خانواده ها در كشورهاي در حال توسعه مصرف غذاهاي آماده توليد شده به صورت صنعتي در حال گسترش بوده و بسياري از كشورها سعي در گسترش اينگونه محصولات دارند.
جداي از بررسي سياست هاي داخلي دولت و وزارت بهداشت كه اخيرا توجه خاصي به اين امر پيدا كرده اند كشورهاي مختلف جهان و موسسه هاي بين المللي زمان بسيار زيادي است كه به اهميت اين ماده غذايي پي برده و يكي از اولويت هاي سياست خود را اين موضوع قرار داده اند و به سرعت در حال رشد دادن و حمايت از صنعت نودل سازي هستند.

تاریخچه و سابقه مختصر طرح
نام محصول نودل نوعي ماكاروني آماده طبخ)ميباشد كه با كد آيسيك 15492331 در اداره صنايع و معادن قابل شناسايي ميباشد كه مشخصات و ويژگي هاي آن در زير شرح داده شده است. اين محصول نوعي غذاي آماده با پايه غلات (گندم ) ميباشد كه كليه خواص گندم را داراست طي آزمايشاتي مشخص شده است كه نشاسته ماكاروني 2 برابر نان و 3 برابر برنج است و باعث ترشح هورمون سروتنين كه كنترل كننده احساسات در بدن است , مي شود.اين محصول آماده مصرف ميباشد كه ميتواند توسط كليه خانوار ها بخصوص افرادي كه زمان كمتري براي تهيه و طبخ غذا دارند مورد مصرف قرار گيرد. اين محصول بسيار سالم و بهداشتي است و از ارد گندم تهيه ميشود .

نتایج حاصله از اجرای طرح
همانطور كه در طول گزارش و با استناد به آمار و ارقام مشاهده شد مصرف سرانه نودل در دنيا روز به روز در حال افزايش است و FAO و ديگر سازمانهاي جهاني نيز سياست بالا بردن و گسترش مصرف نودل را در اهم كارهاي خود قرار داده اند، از طرفي كشورهاي دنيا نيز افزايش توليد و 53 تجهيز كارخانه هاي توليد نودل را در سياستهاي غذايي خود جاي داده اند . در اين ميان كشور ما در آغاز اين راه بايستي با فرهنگسازي و تبيين الگوي مصرف مناسب و حمايت از توليدكنندگان اين محصول قدم در اين راه گذاشته تا با توجه به پتانسيل هاي عالي كشور در اين بخش ضمن توليد و مصرف داخلي ، سهم خود را از بازارهاي جهاني بدست آورد.
همانطور كه از روند مصرف اين محصول نيز مشخص است , ميزان مصرف داخلي با توجه به افزايش شهر نشيني و كاهش پخت و پز در منازل و با توجه به كامل بودن ارزش غذايي محصول به عنوان يك وعده غذاي گرم و آساني آماده كردن و قيمت مناسب آن افزايش خواهد يافت . و با توجه به پتانسيل هاي فراوان ايران در زمينه تأمين مواد اوليه ارزان قيمت و قيمت پايين تر نسبت به نمونه هاي خارجي , در صورت پيوستن ايران به سازمان تجارت جهاني , اين صنعت توانايي حفظ جايگاه خود در داخل كشور و ورود به بازار جهاني را خواهد داشت . با توجه به اينكه هم اكنون نودل توليد كننده داخلي در كشور نداردو اين حركت نيازمند حمايت همه جانبه مسولين است.

فهرست مطالب پروژه کارآفرینی احداث کارخانه تولید نودل به شرح زیر می باشد:
    خلاصه طرح
    فصل اول : کلیات طرح تولید نودل
    مقدمه
    نام کامل طرح و محل اجرای آن
    مشخصات متقاضیان
    دلایل انتخاب طرح
    وضعیت و میزان اشتغالزایی
    تاریخچه و سابقه مختصر طرح
    مشخصات کلی محصول
    شماره تعرفه گمرکی
    شرایط واردات و صادرات
    استانداردهای ملی و جهانی
    قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
    موارد مصرف و کاربرد
    کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
    کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
    وضعیت عرضه و تقاضا
    بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید
    بررسی روند واردات محصول
    بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
    بررسی روند صادرات محصول
    بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
    بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید نودل
    تکنولوژی های موجود
    خط تولید نودل خشک شده
    خط تولید نودل سرخ شده
    شرح تکنولوژی مورد نظر
    روش تولید طرح (با رسم نمودار)
    نمودار تولید
    مراحل صدور جواز تاسیس کارخانه تولید نودل
    فصل دوم : روش انجام کار
    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    در مکانیابی صنایع اولویت دار برای استقرار در هر منطقه عوامل مشروحه در ذیل مد نظر بوده است
    الف- منابع طبیعی و مواد اولیه
    ب- نیروی انسانی
    ج- سرمایه و منابع مالی
    د- امکانات زیربنایی
    ه- امکانات خدمات پشتیبانی تولید
    ز- موقعیت جغرافیایی
    ح- شرایط طبیعی
    گروه بندی صنایع براساس فاصله محل استقرار صنایع با بازارهای مختلف
    صنایع را بر حسب اصلی ترین عوامل موثر در مکانیابی آنها می توان در ۵ گروه به شرح زیر طبقه بندی کرد
    گروه بندی صنایع جهت مکانیابی براساس صنایع عمومی و صنایع تخصصی
    الف – صنایع عمومی
    ب- صنایع تخصصی
    گروه بندی صنایع براساس فرایند تولید و میزان آلودگی های محیط زیست
    فصل سوم : امور مالی طرح
    سرمایه گذاری ثابت طرح
    خرید دفتر کار
    هزینه زمین
    هزینه محوطه سازی
    هزینه ساختمان سازی
    هزینه ماشین آلات و تجهیزات
    هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
    هزینه تجهیزات آزمایشگاهی
    وسایل اداری و خدماتی
    ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی
    هزینه های قبل از بهره برداری
    هزینه های پیش بینی نشده
    هزینه سرمایه گذاری ثابت
    سرمایه در گردش
    هزینه پرسنل
    هزینه آب – سوخت – ارتباطات
    هزینه تعمیر و نگهداری
    فصل چهارم : جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
    نتایج حاصله از اجرای طرح
    فاقد منابع

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی  و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت و دانلود طرح توجیهی تولید ماکارونی نودل لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3118 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:1,279 کیلوبایت

 قیمت: 2,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در طرح های توجیهی و ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش