فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

تحقیق تولید بستنی

پروژه مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی

قیمت : 18,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید پودر گوشت و روغن صنعتي

پروتئين يكي از اجزاء مهم غذاي انسان است كه قسمتي از آن بايستي از منابع حيواني تامين گردد ، حيواناتي كه پروتئين مورد نياز انسان را تامين مي كنند خود نيز بمنظور زنده ماندن ، رشد و توليد مثل به پروتئين نياز دارند . پروتئين يك ماده حياتي است كه ادامه زندگي بدن بدون تغذيه اين ماده امكان پذير نمي باشد...

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد ...

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نودل

م محصول نودل نوعي ماكاروني آماده طبخ)ميباشد كه با كد آيسيك 15492331 در اداره صنايع و معادن قابل شناسايي ميباشد كه مشخصات و ويژگي هاي آن در زير شرح داده شده است. اين محصول نوعي غذاي آماده با پايه غلات (گندم ) ميباشد كه كليه خواص گندم را داراست....

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نمک تصفیه شده (نمک ید دار)

نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است . ....

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نبات و آب نبات

در این طرح دو محصول نبات و آب نبات مورد بررسی قرار گرفته است ، که این دو محصول با کدهای زیر در وزارت صنایع به ثبت می رسند. ...

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس

و كالباس فرآورده هاي گوشتي حاوي نمك و چاشني مي باشد كه در يك لفاف استوانه اي بسته بندي شده اند .فرآيند توليد :بعد از آماده سازي مواد اوليه عمل اختلاط طبق فرمولاسيون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت يا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندي ميگردد....

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا

در فرهنگ لغت صنعت غذا ، سس ماده غذائي است كه بعنوان تكميل كننده طعم غذا مورد استفاده قرار مي گيرد . به عبارت ديگر سس، مايع غليظي است كه برا ي طعم و مزه دادن به انواع غذاها يا جذاب تر به نظر آمدن آنها به كار مي رود. اصل لغت سس، فرانسوي است كه خود ريشه لاتيني دارد.

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید روغن دانه انگور

این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید . روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال هاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود . ....

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6قبلی · بعدی