فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت درمورد مراحل ساخت پنير

پاورپوینت درمورد مراحل ساخت پنير

قیمت : 11,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کنسرو هلو

پاورپوینت درمورد کنسرو هلو

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کمپوت آناناس

پاورپوینت درمورد کمپوت آناناس

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی

پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد كفير

پاورپوینت درمورد كفير

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

پاورپوینت درمورد پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

بخشی از چکیده: اکسیداسیون روغنها علاوه بر تغییر ویژگی های ارگانولپتیکی ماده غذایی، ارزش غذایی و عمر نگهداری روغن ها را کاهش می دهد و به دلیل تولید ترکیبات نامطلوب در روغن برای سلامتی مصرف کنندگان مضر است. برای جلوگیری از اکسیداسیون، روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن موادی به نام...

قیمت : 19,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی مروری بر روش های تصفیه فاضلاب و صنایع نوشابه سازی

چکیده : اختلاف آب وهوایی و سلیقه، نوشابه را به یکی از کالاهای پرمصرف تبدیل نموده و موجب شده است که این صنعت، روند رو به رشدی در سراسر جهان داشته باشد. اما مواد آلاینده در پساب کارخانه های نوشابه سازی ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد

پروژه مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی

قیمت : 6,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2قبلی · بعدی