فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليز

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني: 1- خصوصيات فيزيك

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت با موضوع کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذایی ، در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 ن

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد مراحل ساخت پنير

پاورپوینت درمورد مراحل ساخت پنير

قیمت : 11,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کنسرو هلو

پاورپوینت درمورد کنسرو هلو

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کمپوت آناناس

پاورپوینت درمورد کمپوت آناناس

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی

پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد كفير

پاورپوینت درمورد كفير

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت درمورد پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

پاورپوینت درمورد پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

قیمت : 4,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

بخشی از چکیده: اکسیداسیون روغنها علاوه بر تغییر ویژگی های ارگانولپتیکی ماده غذایی، ارزش غذایی و عمر نگهداری روغن ها را کاهش می دهد و به دلیل تولید ترکیبات نامطلوب در روغن برای سلامتی مصرف کنندگان مضر است. برای جلوگیری از اکسیداسیون، روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن موادی به نام...

قیمت : 19,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2قبلی · بعدی