فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

بخشی از چکیده: اکسیداسیون روغنها علاوه بر تغییر ویژگی های ارگانولپتیکی ماده غذایی، ارزش غذایی و عمر نگهداری روغن ها را کاهش می دهد و به دلیل تولید ترکیبات نامطلوب در روغن برای سلامتی مصرف کنندگان مضر است. برای جلوگیری از اکسیداسیون، روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن موادی به نام...

قیمت : 19,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی مروری بر روش های تصفیه فاضلاب و صنایع نوشابه سازی

چکیده : اختلاف آب وهوایی و سلیقه، نوشابه را به یکی از کالاهای پرمصرف تبدیل نموده و موجب شده است که این صنعت، روند رو به رشدی در سراسر جهان داشته باشد. اما مواد آلاینده در پساب کارخانه های نوشابه سازی ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد

پروژه مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی

قیمت : 6,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مروری بر کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع غذایی

پروژه مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی

قیمت : 22,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل